GARDENA TILKOBLINGSPUNKT 2722

Gardena

Lager
På lager
Pris
kr 250

966408701 2722-20 Gardena vanningssystem

 

Praktisk systemstart for Rørlinje og Sprinklersystem

GARDENA Tilkoblingspunkt kobler kranen til et GARDENA Sprinklersystem eller en GARDENA Rørlinje under bakken. Hvis en vanningsventil eller en vannkontakt kobles til, står slangekoblingen under konstant trykk. I så fall må slangekoblingen trykkstabiliseres med et Adapterstykke (art. nr. 1513-20). Det runde popup-dekselet forsvinner ned i stikkontakten når det åpnes, og er derfor ikke i veien ved plenklipping. Den brede kanten hindrer at det vokser gress innenfor dekselet. Et uttakbart filter hindrer tilsmussing av kontakten når dekselet er åpent. GARDENA Tilkoblingspunkt har 3/4" hann-gjenger.

·         Komplett med "Profi" Maxi-Flow System-gjenget krankobling. For tilkobling av systemer under bakken til kraner med "Profi" systemkoblinger og en 19 mm (3/4") hageslange. Den høye vannstrømmen i "Profi"-systemet er ideelt for mating av vann inn i systemet.

·         Høy funksjonssikkerhet. Det runde popup-dekselet forsvinner inn i stikkontakten når det åpnes, og er derfor ikke i veien ved plenklipping.

·         Takket være det uttakbare smussfilteret kan rusk som blader eller gress fjernes enkelt og ryddig fra koblingspunktet.

·         Den brede, runde kanten hindrer at gress vokser inn i dekselet, og garanterer problemfri drift.

·         Med GARDENA tilkoblingspunkt er tilkoblingen fra kranen til sprinklersystemet eller rørlinjen sikker og praktisk.

Varenr.
9664087-01
Enhet
STK
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×