NEDSENKBAR PUMPE M/BATTERI OG LADER

Gardena

Lager
Leveringstid 14 dager
Pris
kr 2 271

Gardena 970508901 14600-20

Vil du bruke en pumpe et sted der det ikke er strøm? Med GARDENA-batteriproduktet Rent Vann Nedsenkbar pumpe 2000/2 18V P4A kan du pumpe vann fra A til B uansett hvor du er – i hagen, på båten eller et annet sted utendørs.

Med sine tre effektnivåer og en leveringshøyde på opptil 20 meter, er pumpen ekstremt fleksibel og allsidig. Ved et maksimalt trykk på 2 bar, kan den håndtere 2000 l / t. Opptil 1100 liter kan pumpes fra ett sted til et annet per batterilading. Maksimal kjøretid er 18 til 65 minutter, avhengig av den valgte modusen. Du kan koble til slanger med en diameter på 19 millimeter (3/4") og 25 millimeter (1").

Den nedsenkbare pumpen er også ideell for pumping av mindre mengder vann, for eksempel når vannet i plaskebassenget må skiftes ut. Hvis du fjerner foten på pumpen, kan du pumpe bassenget nesten helt tomt ned til fem millimeter vannstand – og gjøre andre ting mens den kjører.

Bruk tidsinnstillingen til å velge om pumpen skal gå i 5, 10 eller 15 minutter. Den slår seg deretter av automatisk. AutoStop-beskyttelsesfunksjonen for tørrkjøring sikrer at den aldri går tørr. Et filtersystem er integrert i foten for å holde smusspartikler unna. Takket være alle disse sikkerhetstiltakene fungerer pumpen pålitelig og trygt. Den vil tjene deg trofast i mange år fremover.

GARDENA Rent Vann Nedsenkbar batteripumpe 2000/2 18V P4A 2000/2 leveres som et klart til bruk sett med lader og ett 18 V POWER FOR ALL batteri. POWER FOR ALL ALLIANCE er en av de største batterialliansene på tvers av merkevarer av ledende produsenter. Dette betyr at batteriet er kompatibelt med mange andre enheter rundt hjemmet og hagen – slik at du ikke lenger trenger å kjøpe et batteri for hvert produkt. Du sparer penger og blir mer fleksibel! Lidenskap drevet av GARDENA – Batterihageutstyr som gir deg friheten til å skape.

Leveres med batteri og lader!

Spesifikasjoner:

·         Maks. leveringskapasitet

2000 l/h

·         Maks trykk

2.0 bar

·         Maks. nedsenkbar dybde

1.8 m

·         Maks. leveringshøyde head

20 m

·         Maks. væsketemperatur

35 °C

·         Kabellengde

2 m

·         Elektrisk beskyttelsesklasse

IP X8

 

Varenr.
9705089-01
Enhet
STK

Relaterte varer

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×