PIPELINE STARTSETT M/POP-UP SPREDER KOMPLETT

Gardena

Lager
Leveringstid 14 dager
Pris
kr 2 199

Gardena 970548101 8274-34

Klar for umiddelbar installasjon: vannsystem under bakken med Oscillerende Sprinkler

Med GARDENA Pipeline startsett med Oscillerende Sprinkler er det effektivt og enkelt å vanne hagen. Pipeline systemet legges under bakken, og er en ideell løsning for å bli kvitt henslengte hageslanger. Settet innholder alt som behøves for å koble Forbindelsesrørene til kranen, og føre disse ned i bakken via Tilkoblingspunktet. I settet finnes 20 meter Forbindelsesrør, og et T-stykke som gjør det mulig å endre retningen på røret. De to Vannstasjonene fungerer som kraner, og er enkle å bruke. Når en hageslange eller Oscillerende Sprinkler kobles til, starter vanntilførselen. Når disse løsnes, stenges vanntilførselen av den integrerte stoppventilen. De Ocsillerende Sprinklene vanner jevnt og presist områder mellom 9 og 216 kvadratmeter. Den jevne vanningen forhindrer at det dannes vanndammer. Tilkoblingspunktet, Vannstasjonene og Spinklene er utstyrt med et integrert og avtakart filter, som enkelt kan rengjøres under rennende vann. Dreneringsventilen beskytter mot frostskader, og UV-bestandige materialer av høy kvalitet sørger for at alle komponentene i settet er solide og holdbare. Alle komponentene er laget i Europa, og settet kan utvides med flere komponenter i Pipeline-serien. Enkel tilgang til vann, akkurat der du trenger det - rørledningssystem under bakken.

Komplett Pipeline sett

Settet inkluderer et Maxi-Flow System tilkoblingsett, en 2 meter lang Flex-slange 19 mm (3/4"), et Tilkoblingspunkt, to Vannstasjoner, et T-stykke 25 mm, tre Koblinger 25 mm 3/4" med innvendige gjenger, en Dreneringsventil, 20 m forbindelsesrør 25mm og Pipeline Oscillerende Spreder.

 

Enkel installasjon

Pipeline Oscillerende Spreder kan raskt og enkelt kobles til en Vannstasjon med tilkoblinger fra det originale GARDENA systemet.

 

Fleksibel, justerbar og 360° roterbar vanning

Pipeline Oscillerende Spreder kan raskt og enkelt kobles til en Vannstasjon med tilkoblinger fra det originale GARDENA systemet.

 

Enkel rengjøring av smuss og kalk

Både Pipeline Oscillerende Spreder og Vannstasjonene er utstyrt med et filter og en smuss-sil. Dette forhindrer at smuss, som for eksempel løv eller jord, setter seg fast og tetter til enhetene. Både filteret og smuss-silen er avtakbare, og kan enkelt rengjøres under rennende vann. Sprinklerens dyser er laget av myk plast, slik at eventuelle kalksamlinger enkelt kan fjernes med fingeren.

 

Forbindelsesrør og koblinger

Forbindelsesrøret legges under bakken. Sammen med GARDENA Quick and Easy-koblingene dannes en permanent og vanntett forbindelse. De ulike koblingene, som for eksempel det medfølgende T-stykket, kan brukes til å endre retning eller legge til nye rør.

 

Frostbestandig og materialer av høy kvalitet

Alle komponentene i settet er UV-bestandige og fremstilt av materialer i høy kvalitet. I tillegg beskytter Dreneringsventilen systemet mot frostskader.

 

Spesifikasjoner

Gjenge

3/4" innvendig gjenge

Slangelengde

20 m

Sett med koplinger

1 "Profi" Maxi-Flow System koblingssett

2 m fleksibel slange 19 mm (3/4")

1 koblingspunkt

2 vannstasjoner

20 m koblingsrør 25 mm

1 T-skjøt 25 mm

3 koblinger 25 mm x 3/4" innvendig gjenge

1 avløpsventil

1 oscillerende sprinkler i rørledningen

 

Varenr.
9705481-01
Enhet
STK

Relaterte varer

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×