STARTSETT PIPELINE UTEN RØR

Gardena

Lager
Leveringstid 14 dager
Pris
kr 1 499

Gardena 970537301 8270-20

GARDENA Pipeline Startsett for vanning av hagen

Pipeline Startsett fra GARDENA inneholder alle nødvendige komponenter for et vellykket oppsett av GARDENA Pipeline System. Vannet forsynes fra kranen, gjennom tilkoblingspunktet og inn i rørledningene i bakken. De to medfølgende vannkontaktene fungerer som tilkoblingsutløp for en slange eller de separat tilgjengelige GARDENA rørledningskoblingene, for eksempel Firkantspreder eller Hagekranen. Som med alle andre systemdeler er Vannkontakten en permanent installasjon. Dette sikrer at vann lett tilgjenglig når som helst i hagen, akkurat der du trenger det. Vannkontakten er utstyrt med en automatisk stoppventil, dette sparer deg for ekstra turer til kranen og man unngår unødvendig bruk av vann når du kobler av redskapene. Dreneringsventilen brukes til automatisk drenering når du tar rørledningssystemet ut av drift. Det er installert på det laveste punktet i systemet og gjøre systemet frostsikkert. Både tilkoblingspunktet og de to vannkontaktene i rørledningene er utstyrt med smussfilter for å for beskyttelse mot smusspartikler. Filtrene er enkle å fjerne og rengjøre under rennede vann. Alle komponenter i Pipeline settet er av høy kvalitet, UV-bestandige og laget i Europa. Settet kan utvides med rørledningskomponenter. Enkel tilgang til vann, akkurat der du trenger det - rørledningssystem under bakken.

Pipeline sett

Settet inkluderer et Maxi-Flow System tilkoblingsett, et Tilkoblingspunkt, to Vannstasjoner, et T-stykke 25 mm, tre Koblinger 25 mm 3/4" innvendige gjenger og en Dreneringsventil.

 

Praktisk vannkilde hvor som helst i hagen

GARDENA Vannstasjoner installeres permanent under bakken og gir praktisk vanntilgang hvor som helst i hagen. Åpne dekselet, koble til slangen, vann det som skal vannes, koble fra slangen og lukk dekselet.

 

Enkel rengjøring av smuss og kalk

Tilkoblingspunktet, og begge Vannstasjoner, er utstyrt med et filter som hindrer at smusspartikler tetter systemet. Filteret er avtakbart, og rengjøres enkelt under rennende vann.

 

Frostsikker og høy kvalitet på grunn av Dreneringsventilen

Alle komponentene i settet er UV-bestandige og fremstilt av materialer i høy kvalitet. I tillegg beskytter Dreneringsventilen systemet mot frostskader.

 

Spesifikasjoner

Bruk

Startsett med to vannstasjoner

Gjenge

3/4" innvendig gjenge

Sett med koplinger

1 "Profi" Maxi-Flow System koblingssett

1 koblingspunkt, 2 vannstasjoner

2 T-skjøt 25 mm

3 koblinger 25 mm x 3/4" innvendig gjenger

1 T-skjøt 25 mm x 3/4" hunn gjenger

1 tømmeventil

 

Varenr.
9705373-01
Enhet
STK

Relaterte varer

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×