HJELM X-COM R

Husqvarna

Lager
På lager
Pris
kr 4 499

595084301

Husqvarna teknisk hjelm inkludert X-Com R FM-radio og Bluetooth-kommunikasjon hørselsvern

Nydesignet, solid, men likevel lett beskyttende hjelm med hørselsvern. Hjelmen kan justeres på forskjellige måter i henhold til dine spesifikke behov. Et nytt, innovativt ventilasjonssystem sørger for en behagelig temperatur for hodet ditt. Visiret er fornyet for bedre beskyttelse av ansiktet ditt og fremfor alt for en perfekt utsikt, både lukket og åpen. Som profesjonell må du være fokusert på det du gjør, men samtidig ikke miste forbindelsen til verden. Med den nye Husqvarna X-COM R med Bluetooth kan du ringe, streame musikk og lytte til FM-radio uten problemer. Du kan legge til mer komfort og fleksibilitet, sammen med brukervennlige kontroller. Du holder deg alltid tilkoblet - og trygg. Så disse X-Com-hørselsvernene med Bluetooth kommuniserer ikke med hverandre, men alltid via et annet medium, for eksempel en walkie-talkie eller (mobil) telefon. Disse hørselsvernene kan monteres på den klassiske, funksjonelle eller tekniske hjelmen fra Husqvarna.

Egenskaper:

·         Tastatur for musikkstrømming. Strøm musikk fra telefonen din – lett som bare det. Bruk kontrollknappene på din X-COM R mens telefonen din forblir i lommen.

·         Innebygd mikrofon. Den innebygde mikrofonen kan brukes uten den eksterne stangmikrofonen i miljøer med mindre støy.

·         Brukervennlig kommunikasjonsknapp (PTT). Vi har gjort den høyt etterspurte kommunikasjonsknappen større og dermed lettere tilgjengelig. Du vil aldri igjen gå glipp av en samtale. I roligere omgivelser kan du ganske enkelt trykke på knappen for å svare på innkommende anrop og snakke rolig inn i den innebygde mikrofonen. I mer støyfulle omgivelser anbefaler vi at du bruker den eksterne stangmikrofonen som er tilgjengelig som tilbehør.

·         TPE-pakning. Svært komfortable øreklokker. Holder seg på plass seg selv når det er svært varmt og du svetter mye.

·         Integrert FM-antenne. Ingenting er mer frustrerende enn å bli stående fast i grener eller kratt. Med den innebygde FM-antennen trenger du ikke å bekymre deg for å bli stående fast eller for at mottaket skal bli dårligere. Bare fokuser på å få jobben gjort.

·         Integrert batteri. Fordi det er færre åpninger, er det mindre fare for at batteriet blir vått og får vannskade.

Varenr.
5950843-01
EAN
7391883946640
Enhet
STK
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×