GARDENA HEKKSAKS TELESKOP

Gardena

Lager
På lager
Pris
kr 2 549

Gardena 970512401 14732-20

Batteri Hekktrimmer med teleskopisk håndtak for høye hekker

Høye hekker beskytter mot innsyn. Men når de trenger å bli trimmet, vil du snart ønske at hekken ikke var så høy allikevel. Med mindre du bruker GARDENA batteridrevet Teleskop HekkSaks THS 42/18V P4A. Den kan enkelt håndtere selv tre meter høye hekker. Å kutte på skjelvende stiger er nå en ting fra fortiden. Nå kan du alltid stå trygt på fast grunn med begge beina, og du trenger aldri å bekymre deg for strømkabler.

Takket være en LED-indikator direkte på håndtaket, ser du alltid gjeldende ladenivå. Med batteriet inkludert i pakken, er kjøretiden opptil 100 minutter, eller nok til å kutte 250 kvadratmeter hekk.

Den teleskopiske trimmeren veier 3,4 kilo med det innsatte batteriet; håndtaket er ergonomisk utformet og har et ideelt tyngdepunkt. Dette betyr at den passer komfortabelt og sikkert i hånden selv når det teleskopiske håndtaket er fullt ut utvidet, slik at du kan bruke hele tremeters rekkevidden. Trenger du å trimme toppen av hekken? Ikke noe problem: trimmerens hode kan vippes – en funksjon som også er veldig praktisk når du kutter ned mot bakken. Du trenger ikke lenger å bøye deg ned og det blir mindre belastning på knærne.

Grener og kvister på opptil 16 millimeter i tykkelse vil kuttes uten problemer; den optimaliserte bladgeometrien sikrer at hvert kutt gjøres effektivt og rent. Takket være den 42 cm lange bladlengden får du raskt hekken trimmet over hele bredden.

Hvis du vil transportere eller lagre teleskophekksaksen, kan du skille den i to deler, enkelt og uten verktøy.

GARDENA Batteridrevet Teleskopisk hekkstrimmer THS 42/18V P4A leveres som et klart til bruk-sett med lader og ett 18 V POWER FOR ALL batteri. POWER FOR ALL ALLIANCE er en av de største batterialliansene på tvers av merkevarer av ledende produsenter. Batteriet er derfor kompatibelt med mange andre verktøy rundt i hjemmet og i hagen - noe som betyr at du ikke lenger trenger å kjøpe et nytt batteri for hvert produkt. Du sparer penger og blir mer fleksibel til enhver tid! Lidenskap drevet av GARDENA - Batteri hage utstyr som gir deg frihet til å skape.

Varenr.
9705124-01
Enhet
STK
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×