Hekksaks

Hekksaks

På jakt etter den perfekte hekksaksen til arbeidet ditt? Vi tilbyr et variert utvalg av batteridrevne, elektriske og bensindrevne hekksakser som passer til ethvert behov. Enten du er ute etter en kraftig modell til profesjonelt bruk og lengre klippeøkter, eller en lettere og smidig variant til hagearbeidet. Hos oss finner du hekksakser fra anerkjente merker som Stiga, Husqvarna og Gardena. Trenger du hjelp til å finne riktig modell, så er det bare å ta kontakt på post@norlett.no

Filter

Nullstill
HUSQVARNA 122HD45 HEKKSAKS
kr 3 999
HEKKSAKS TILBEHØR HA200
kr 4 999
HEKKSAKS TILBEHØR HA860
kr 6 199
GARDENA HEKKSAKS TELESKOP
kr 2 549
HUSQVARNA HEKKSAKS 122HD60
kr 4 299

Alt om våre hekksakser

En hekksaks er et essensielt verktøy for enhver hage, og gjør hagearbeidet enklere og mer effektivt. Enten du trenger å trimme hekken, rydde i buskene eller tynne ut vegetasjonen, vil en pålitelig hekksaks være avgjørende. 

Batteridrevet hekksaks for presis trimming

De batteridrevne hekksaksene gir deg friheten til å arbeide på steder uten strøm. Med disse kan du enkelt komme til på vanskelige områder, og trimme nøyaktig der det trengs. Vi har batteridrevne hekksakser som passer alt fra hobbygartneren til anleggsgartnere. Ved behov kan en enkelt forlenge brukstiden ved å kjøpe større eller flere batterier. Hvis du ønsker å unngå støy, er en batteridrevet hekksaks det perfekte valget! 

Hekksaks på bensin

For deg som trenger ekstra kraft og en pålitelig hekksaks, er våre bensindrevne hekksakser det ideelle valget. Disse er velegnet både til hjemmebruk og profesjonelle formål. Fordelen med bensindrevet hekksaks er at du oppnår lang driftstid. Ved å ta med deg en kanne med 2-takts alkylatbensin, kan du holde på hele dagen. 

Høykvalitets elektrisk hekksaks 

De elektriske hekksaksene er utstyrt med kraftige motorer, som gjør det enkelt å håndtere tykke grener og utføre krevende oppgaver med presisjon. De er også lette i vekt slik at de fleste klarer å håndtere dem. Alt du trenger er en skjøteledning, så er du i gang!

Teleskopisk hekksaks 

Med en teleskopisk hekkesaks, eller stanghekksaks, kan du enkelt trimme hekker og trær uten behov for stige eller lignende midler. Det justerbare håndtaket gjør det mulig å nå selv de vanskeligste områder og opprettholder en komfortabel arbeidsstilling. 

Deler til hekksaksen

For å sikre optimal ytelse og vedlikehold av din hekksaks, kan du komplementere maskinen med riktig tilbehør. Vi tilbyr et utvalg av reservedeler og tilbehør til hekksaks som vil forlenge levetiden og effektiviteten.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×