Robotklipper

Robotklipper

På utkikk etter en ny robotklipper? Vi tilbyr et utvalg av både trådløse robotklippere og robotklipper med kabel. Med disse maskinene får du et arbeidsverktøy som gjør jobben for deg, og sikrer et sunnere og grønnere gress. Hos oss finner du robotklippere i flere ulike prisklasser fra anerkjente merker som Husqvarna, Stiga, Cramer og Honda. Trenger du hjelp til å finne riktig modell med ønskede funksjoner, så er det bare å ta kontakt på post@norlett.no

Alt om våre robotklippere

En robotklipper er en maskin som er designet for å klippe gresset i lik høyde og til et ønsket tidspunkt. Enten du har en stor eller liten plen, vil du spare mye tid på klipping og stell med en profesjonell robotklipper. Robotklipperen settes enkelt opp i hagen med en base og navigerer seg selv rundt på området, mens du kan nyte en kopp kaffe på verandaen!

Les mer om hvordan en robotgressklipper fungerer her.

Robotklipper eller vanlig gressklipper?

En velstelt hage er noe de fleste av oss ønsker, et av de viktigste verktøyene du trenger for å oppnå dette er en pålitelig gressklipper. Når det kommer til dette valget har du mulighet til å velge mellom en robotklipper, manuell gressklipper, rider eller traktor. Hver av typene har sine fordeler og ulemper. Hvilken klipper du bør velge avhenger blant annet av behovet ditt, typen terreng på området og ønsket budsjett.

Les vår artikkel til hvordan du velger riktig robotgressklipper her.

Hvor ofte bør robotklipperen klippe?

I prinsippet kan robotklipperen klippe plenen kontinuerlig, slik at du alltid har en nyklippet hage. Det er anbefalt å la den kjøre minst 7 dager i uken i starten av sesongen, for å opprettholde den friske og sunne plenen. Etterhvert kan man så skru den ned, eller stoppe maskinen hvis det blir tørkeperioder. Det viktigste er å sikre at den har tilstrekkelig kapasitet til å dekke hele plenområdet. Hvis den er nøyaktig tilpasset arealets størrelse bør den ideelt sett gå 24 timer i døgnet. Husk at robotklippere ikke kommer helt til på kantene av plenen. For å sikre et jevnt og fint resultat anbefaler vi derfor å gå over kantene etter behov med en gresstrimmer.

Tilbehør og reservedeler til robotklipper

For at du skal oppnå det best mulige resultatet og effektiviteten av en robotklipper kan en tilføre riktig tilbehør og deler. Vi tilbyr et bredt utvalg av tilbehør og reservedeler til robotklipper, slik at du kan beholde maskinen i flere år.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×