Gressklippere

Gressklippere

Er du på utkikk etter en gressklipper? Norlett har et bredt utvalg av gressklippere fra ulike merker, og til ulike formål. Trenger du hjelp til å finne riktig gressklipper med ønskede funksjoner, så er det bare å ta kontakt på post@norlett.no!

Les mer om gressklippere

Alt om våre gressklippere

Enten du foretrekker den tradisjonelle gressklipperen der du går bak, en rider eller traktor, kan du være trygg på at vi har flere solide alternativer; både til privat og profesjonelt bruk. Blant typen “gå bak” kan du velge mellom bensin, batteridrevet gressklipper, bioklipp eller gressklipper med elektrisk kabel. Er det heller en rider eller hagetraktor du kunne tenke deg, har vi flere typer å velge mellom i forskjellige prisklasser og med et bredt utvalg funksjoner.      

Hvilken type gressklipper bør jeg velge?

Når det gjelder hvilken type gressklipper du skal velge, kommer det helt an på behovet ditt. Trenger du en kraftfull gressklipper med funksjoner som justering av klippehøyde og et multi klippesystem, kan vi anbefale rideren Stiga Park 300. Eller hadde du kanskje sett for deg en stillegående gressklipper med lavt forbruk og enkelt vedlikehold? Ta en titt på gå bak-klipperen Husqvarna LB4421

Tilbehør og reservedeler til gressklipper

Blant utvalget vårt av gressklippere, har vi naturligvis også utstyret og tilbehøret du trenger til din klipper. Til rider og traktor har vi utstyr som oppsamler, sandspreder, snøskjær og mye mer, som både gjør jobben enklere og sikrer vedlikeholdet av din gressklipper. Du kan finne det meste av tilbehør til gressklipper hos Norlett, som for eksempel hørselvern med pleksivisir, kjetting til hjul, motoroljer og batteri m.m.  

Ta en titt på tilbehør og reservedeler til gressklipper, slik at du kan beholde maskinen din i flere år!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×