Løvblåsere

Løvblåsere

På utkikk etter en pålitelig løvblåser? Hos oss finner du et variert sortiment av elektriske, bensin- og batteridrevne løvblåsere. Vi tilbyr løvblåsere fra flere kjente merker som Al-ko, Gardena, Husqvarna og Stiga. Trenger du veiledning til å finne riktig løvblåser? Kontakt oss gjerne på post@norlett.no.

Filter

Nullstill

Alt om våre løvblåsere

Enten du trenger å rydde bort løv, gress eller rusk er løvblåser den perfekte løsningen. Med disse allsidige maskinene sparer du både tid og energi, ved å blåse bort løvet på plenen, snøen på terrassen eller skitt foran garasjen og ved inngangspartiet. Hos oss finner du flere ulike modeller som sikrer høy ytelse og kvalitet når du ønsker det ryddig ute.

Ulike typer løvblåsere

Det finnes flere ulike typer løvblåsere å velge mellom, og hvilken avhenger av ditt behov og området. Vi tilbyr et bredt utvalg av løvblåser modeller med ulik drift. Ved et stort område er en elektrisk, ryggbåren løvblåser et ideelt valg. Skal du derimot fjerne store mengder rusk, kan en bensindrevet løvblåser være mer hensiktsmessig. 

Hva er forskjellen på en løvblåser og løvsuger? 

Formålet med en løvblåser er å blåse vekk avfallet, mens en løvsuger trekker inn og maler opp det som kommer inn. For deg som ønsker å samle opp løvet eller rusk, kan kombinasjonen av en løvblåser og løvsuger være nyttig. Dette er spesielt praktisk i tettbygde områder, hvor en er nødt til å samle opp avfallet. 

Deler til løvblåser

For å sikre optimal ytelse og vedlikehold av din løvblåseren, kan du komplementere maskinen med riktig tilbehør. Vi tilbyr et bredt utvalg av reservedeler til løvblåser, slik at du kan beholde maskinen i flere år.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×