Jordhakke

Jordhakke

Trenger du en ny jordhakke? Disse maskinene er ideelle for å bryte opp jorden. Vi tilbyr et utvalg av jordfresere som passer til profesjonell og privat bruk. Hos oss finner du et utvalg av jordhakker fra kjente merker som Honda og Husqvarna. Hvis du trenger hjelp med å finne riktig modell, så er det bare å ta kontakt på post@norlett.no.

Filter

Nullstill
HONDA FG320 JORDHAKKE
kr 12 690
HUSQVARNA TF225 JORDHAKKE
kr 7 949

Alt om våre jordhakker

Jordhakker, også kjent som jordfreser, er en praktisk maskin for hagearbeid. Disse maskinene gjør det enkelt å bearbeide jorden, enten det er for å pløye opp gressplenen eller klargjøre hagen for planting. Jordfresere er enkle å manøvrere, starte og transportere. Alle våre jordhakker er konstruert for å takle variert belastning.

Hvordan bruke en jordhakke?

Før du starter jordhakken, sørg for at den har tilstrekkelig med olje, at luftfilteret er rent og at det er nok drivstoff. Plasser maskinen på et jevnt underlag, løft opp transporthjul og lås det fast. Gjør nødvendige justeringer som høyde på håndtaket og fresedybde. Deretter slår du på tenningen, holder håndtakshendelen nede og trekk bestemt i startsnoren. Når du begynner å kjøre, beveg maskinen i ønsket retning. For å snu, press håndtaket ned for å flytte tyngdepunktet bakover på maskinen. 

Hva brukes jordfresere til? 

Jordhakker brukes til å løsne jorden ved å knuse jordklumper eller gress. En fin og luftig jord er viktig for god plantevekst. Jordfreser er derfor egnet for alt fra tyngre arbeid på store og åpne områder, der en ønsker å vende hardpakket jord, til mindre oppgaver i blomsterbed og hageflekker. 

Deler og tilbehør til jordhakke

For å oppnå best mulig resultat og effekt kan du supplere maskinen med riktig tilbehør. Hos oss finner du et stort utvalg av reservedeler til jordfreser.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×