Gresstrimmer

Gresstrimmer

På tide å gi gresset den etterlengtede trimmen den fortjener? Da har du kommet til rett plass. Hos oss finner du et variert sortiment av pålitelige og solide gresstrimmere, tilgjengelige i både batteridrevne og bensindrevet varianter. Velg mellom ulike prisklasser, merker og bruksområder for å finne den som passer til ditt behov. Hvis du trenger hjelp med å finne riktig modell, så er det bare å ta kontakt på post@norlett.no.

Les mer om gresstrimmer. 

Filter

Nullstill

Alt om våre gresstrimmer

En gresstrimmer, også kjent som kantklipper, er den perfekte hagemaskinen for å holde orden på plenen din. Dette redskapet gjør det enkelt å jevne ut gresset rundt trær, blomsterbed, steiner, kanter eller andre områder i hagen. 


Effektiv gresstrimmer på batteri

En batteridrevet gresstrimmer er et godt valg for deg som ønsker imponerende ytelse og nøyaktig beskjæring. Våre gresstrimmere er brukervennlige - de er enkle å håndtere og stillegående. Best egnet for mindre områder, men kan også brukes for mer krevende terreng der du ikke har stikkontakt i umiddelbar nærhet.


Høykvalitets gresstrimmer på bensin 

For deg som skal vedlikeholde en mellomstor til stor hage er en gresstrimmer på bensin det ideelle valget. Med en bensindrevet gresstrimmer, trenger du ikke å forholde deg til ledninger eller tidkrevende batterilading. Disse gresstrimmerne på bensin gir deg friheten til å trimme der du ønsker, selv det som ligger et stykke unna huset.


Husk tilbehør til gresstrimmeren

Det er viktig å ikke glemme riktig arbeidstøy og deler til gresstrimmeren. Norlett har et bredt sortiment av reservedeler til gresstrimmer, så du kan vedlikeholde din gresstrimmer. 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×