Ryddesag

Ryddesag

Behov for en ny ryddesag, til fjerning av høyt gress og busker? Hos oss finner du et variert utvalg av ryddesager på batteri eller bensin. Ryddesagene passer både til profesjonelt arbeid eller hjemmebruk, alt ettersom hva du trenger. Vi tilbyr ryddesager fra Husqvarna, et anerkjent merke med høy kvalitet. Trenger du hjelp til å finne riktig ryddesag, så er det bare å ta kontakt på post@norlett.no

Filter

Nullstill

Alt om våre ryddesager

En ryddesag kommer godt med når kraftig kratt, høyt ugress og grener skal fjernes. Disse maskinen er utstyrt med kraftige kniver og blader for effektiv beskjæring, og krever derfor tilstrekkelig med motorkraft. Med et langt skaft, roterende blad og et høyere støynivå, er ryddesager egnet for kraftigere jobber sammenlignet med en gresstrimmer/kantklipper. For deg som kun ønsker å trimme gresset kan en gresstrimmer være bedre egnet. 

Ulike typer ryddesag

Det finnes flere varianter av ryddesager, men de fleste drives av bensin grunnet motorkraften. For deg som ønsker en enklere løsning, er batteridrevne ryddesag et utmerket valg. Disse er lettere, har lavere støynivå og du slipper den typiske bensinlukten. 

Hvilken ryddesag bør du velge? 

Når det gjelder hvilken type ryddesag du skal velge, avhenger det av arealet, området og formålet. Skal du rydde skog og fjerne større busker, anbefaler vi en kraftig ryddesag. Ved å velge en ryddesag med bæresele sikrer du god ergonomi og komfort, slik at du kan arbeide flere timer. 

For mindre oppgaver, som fjerning av høyt gress noen få ganger i året, har du kanskje ikke behov for den kraftigste maskinen. Her kan du vurdere en enklere batteridrevet ryddesag med høy ytelse. 

Deler og tilbehør til ryddesag

Til slutt må vi ikke glemme det viktigste, god sikkerhet. Sørg for å ha nødvendig sikkerhetsutstyr tilgjengelig. Hos oss finner du et utvalg av verneutstyr fra Husqvarna, som vernebriller, øreklokker, hansker, støvler og bukse. I tillegg til utvalget av ryddesager, finner du også reservedeler til ryddesag, slik at du kan beholde maskinen i flere år. Med riktige deler får du jobben gjennomført!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×