Gressklipper elektrisk kabel

Gressklipper elektrisk kabel

Her finner du våre elektriske gressklippere og vertikalskjærere. Vi fører elektriske gressklippere med kabel fra anerkjente merker slik som Flymo, Gardena, Husqvarna og Stiga. Vi har elektriske gressklippere og vertikalskjærere som dekker de fleste behov til mindre hager. Skulle du trenge hjelp til å finne riktig gressklipper til ditt bruk, så er det bare å ta kontakt på post@norlett.no så hjelper vi deg.

Les mer om el-gressklippere

Filter

Nullstill

Alt om våre elektriske plenklippere

Våre el-plenklippere og vertikalskjærere er perfekt til å holde gressplenen fin og velstelt hele sesongen. Felles for dem er at du må bruke en skjøteledning ved bruk.
De elektriske gressklipperne kommer som rene bioklippere slik som Flymo 360 Simpliglide, eller som kombinasjon med oppsamler, utkast eller bioklipp. Vertikalskjærerene blir også kalt mosefjernere og plenluftere. Husqvarna sin vertikalskjærer S 138C er en slik maskin. Den er lett å bruke og fjerner enkelt gressfilt og mose fra plenen.

 

Hvorfor velge en elektrisk gressklipper?

Elektriske gressklippere og vertikalskjærere er generelt mye stillere enn bensindrevne klippere, slik at du ikke sjenerer naboen når du driver med hagearbeid. De er lette å frakte med seg og tar liten plass når de skal oppbevares. Du er heller ikke avhengig av batteri eller bensin, og kan holde på så lenge en ønsker så langt ledningen rekker.
Skulle du ha spørsmål angående våre elektriske gressklippere og vertikalskjærere, så er det bare å kontakte oss på post@norlett.no, så hjelper vi deg.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×