GARDENA KJEDESAG TELESKOP

Gardena

Lager
På lager
Pris
kr 1 599

Gardena 970512701 14770-55

Inn i tretoppene uten stige og ned til det kappede materialet uten å bøye seg

Selv med en stige har du ofte liten eller ingen tilgang til grener høyt oppe i tretoppene. Men beskjæring er også nødvendig i høye høyder. Nå er det ikke lenger nødvendig å klatre i det hele tatt: Med GARDENA Batteridrevet Teleskop Beskjæringssag TCS 20/18V P4A, kan du jobbe fra bakken med et godt fotfeste.

Fordi teleskopsagen bare veier 3,1 kilo uten batteri, er den lett å jobbe med. Den er hendig, kompakt og kutter nøyaktig. Med sin 20 cm lange bladlengde og teleskophåndtak kan du nå grener i høyder på opptil fire meter – uten å måtte klatre eller sette deg selv i fare på en vaklende stige.

Takket være en LED-indikator på håndtaket, ser du alltid gjeldende ladenivå. Dette verktøyet er kompatibelt med alle 18V-batterier fra POWER FOR ALL ALLIANCE. Avhengig av batteriet som brukes, kan beskjæringssagen nå en batteritid på opptil 120 minutter eller kutte opptil 480 grener med 50 millimeter diameter.

Det smale skjærehodet er praktisk på to måter: Hvis du vipper det, kan du nå trange steder i tretopper. Du kan også skjære opp grener som ligger på bakken uten å måtte bøye deg ned. På denne måten kan du få kvistene i en praktisk størrelse og kaste dem enkelt.

Skjærestøtten på spissen av skjærebladet gjør at du kan holde teleskopsagen i stabil posisjon. Du kan også bruke den til å trekke ned grener som allerede er sagd av treet, hvis de ikke faller til bakken på egen hånd. Og sist, men ikke minst beskytter det kjedet når du skjærer nær hindringer.

Hvis du vil transportere eller lagre beskjæringssagen, kan du skille den i to deler – enkelt og uten verktøy.

GARDENA batteridrevet Teleskopisk Beskjæringssag TCS 20/18V P4A Solo leveres uten batteri og lader. Du kan bruke et hvilket som helst 18V batteri fra POWER FOR ALL ALLIANCE. Disse batteriene kan brukes til mange enheter rundt huset og i hagen. Så du sparer penger og blir mer fleksibel! Foretrekker du å kjøpe produktet med batteri og lader inkludert? Ikke noe problem – da er klar til bruk-settet det rette for deg. Lidenskap drevet av GARDENA - Batteri hage utstyr som gir deg frihet til å skape.

NB! LEVERES UTEN BATTERI OG LADER!

Lader og batteri som passer: HURTIGLADER P4A AL 1830 CV og PBA 4 AH

Varenr.
9705127-01
Enhet
STK

Relaterte varer

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×