STIGA GYRO 700 E

Stiga

Lager
På lager
Obs!
Denne varen må hentes i våre lokaler
Pris
kr 99 990

2F7063605/ST1 Stiga Gyro 700e Aksial plentraktor - Batteri

STIGAs unike joystick-teknologi gir deg maksimal kontroll over retning, styring og hastighet - samt en svingradius på 360° som gjør det enkelt å manøvrere rundt trær, busker og blomsterbed. Enda bedre enn en vanlig Zero-Turn hagetraktor.

Styrer både maskinens hastighet og knivroteringen for en klipping tilpasset formen, størrelsen og tilstanden til plenen din. STIGA Vehicle Management System kommuniserer automatisk med maskinens kontroller, og styrer uavhengig Direct Drive-motorene i hvert bakhjul for å gi en umiddelbar respons, maksimal sikkerhet og presis styring ved klipping.

Den har 8 justerbare klippeposisjoner, som enkelt justeres med den sentrale spaken. Velg deretter mellom 3 knivhastigheter med STIGAs smarte klippemodus. Velg Eco-modus (2 800 rpm) når du klipper ofte og gresset ikke er så høyt. Standardmodus (3 000 rpm) for ukentlig klipping og Boost-modus (3 200 rpm) for en hurtig klipp eller tykkere og tøffere gressforhold.

Gyro lar deg kombinere klippe- og kjørehastigheter for å passe til den type arbeid du skal utføre på plenen din. Du kan velge mellom Comfort-modus ved 3,5 km/t for en mer nøyaktig klipping - eller kombiner denne modusen med Eco-modus for å utføre Multiclip; Standard-modus for vanlige klippeøkter, og ytelse ved 12 km/t for raskere resultater. For hver av hastighetene vil Gyro automatisk begrense minimums- og maksimumshastighet og bruke forskjellige akselerasjonskurver, slik at du alltid føler du har kontroll, uansett hvilken hastighet du velger.

Takket være en veldig god vektfordeling, og et veldig lavt tyngdepunkt (kun 55,3 cm), gir Gyro optimal stabilitet, selv i kupert terreng (15° skråning). Etter STIGAs tradisjon med å teste utover industristandarden, er Gyro testet for å sikre en større sikkerhetsmargin sammenlignet med den foreslåtte bruken av maskinen. I tillegg håndterer maskinens elektronikk automatisk hastighetsgrenser i bakke og helling, det øker sikkerhet ytterligere.

Med sin integrerte ePower-batteripakke og 108 cm brede klippeaggregat med sideutkast kan Gyro 700e klippe opp til 8 000 m2 på en lading, med lavt støynivå og lav vibrasjon. Bruk hurtigladeren som følger med for å lade batteripakken full på kun 3 timer og 30 minutter.

Gå enkelt inn og ut - den brede fotplaten gir god benplass. Ha full oversikt over hele arbeidsområdet. Opplev og nyt følelsen av at maskinen passer deg og dine behov. Arbeid komfortabelt takket være setet med høy ryggstøtte og dobbelt parallellfjæringssystem som absorberer vibrasjoner. Alle kontroller er innen rekkevidde og kan håndteres med kun en fingertupp

 

Spesifikasjoner:

KRAFT

ePower

Ja

Batterikapasitet

64 Ah

Ladetid

3.3 h

Kraftkilde

Litium-ion-batteri

Kraft

6.2 kW

Batteri

Inkludert

Volt

48 V

Batteritype

Lithium-ion

Batterivolt

48 V

Lithium batteri nominell energi

3300 Wh

Antall celler

224

Ladestrøm

18 A

Ladesystem

External charger

Temperaturkontroll

Ja - Temperatur sensor

Maksimal arbeidsområde

8000 ?

KLIPPESYSTEM

Klippesystem

Sideutkast

Klippebredde

108 cm

Revers klipping

Ja

Klippepanne konstruksjon

Stemplet

Aggregat materiell

Stål

Aggregat løft

Manuelt

Klippeaggregat vasketeknologi

Vaskekobling

Knivrotasjon

Ikke tidsbestemt

Klippehøyde justering

Manuell

Klippehøyde posisjon

8 posisjoner

Klippehøyde område

25 - 105 mm

Antall kniver

2

Knivtype

Bioklipp

Klippemetode

Multiclip bioklipp

Minimum uklippet radius

0 cm

Øko-modus

Ja

Maksimal skråning

15°

Type fremdrift

Kjør vi kabel - Joystick

DRIVSYSTEM

Fremdrift

STIGA eMotion

Drivsystem

Bakhjulsdrift

Maksimal hastighet fremover

12 km/h

TRANSMISJON

Transmisjonstype

Dobbel elektrisk - STIGA Direct Drive

Transmisjonsmetode

Kjør via kabel

UTSTYR

Styresystem type

Elektronisk styreenhet

Sete type

Komfort med høy ryggstøtte

Setejustering

Enkeltspak

Dashbord

Ja med LED

Hjuldimensjon foran

11x4.00-5

Hjuldimensjon bak

18x8.50-8

Frontlys

LED

Kraftuttak

Varenr.
2F7063605/ST1
Enhet
STK
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×