GARDENA LØVBLÅSER POWERJET 18V U/BATT+LADER

Gardena

Lager
På lager
Pris
kr 1 099

Gardena 970512901 14890-55

Kraftfull, lett og praktisk: Når som helst, hvor som helst - GARDENA batteri Løvblåser PowerJet P4A

PowerJet 18V P4A fra GARDENA er en batteridrevet løvblåser som lar deg rydde opp i hagen fleksibelt, raskt og effektivt. Dette allsidige produktet er ideelt for bruk i hagen og rundt huset.

PowerJet er kompatibel med alle batterisystemer fra POWER FOR ALL ALLIANCE. Avhengig av hvilken type batteri som brukes, kan produktet nå et luftvolum på opptil 8,9 kubikmeter per minutt og en maksimal kjøretid på 26 til 50 minutter, avhengig av innstilt effekt.

Den nye blåseren imponerer ikke bare med sin smarte, funksjonelle design, men også med sin bemerkelsesverdig kraftige blåseytelse. Enten det gjelder, mindre grener, løv, eller gressrester, vil PowerJet blåse det bort raskt, kraftig og effektivt. Takket være sin innovative design og høye luftstrømningshastighet, vil hagen din se velholdt og ryddig ut på kort tid.

Avhengig av bruksområde kan blåserens hastighet justeres individuelt. Takket være den lave vekten på bare 1,8 kg er det ekstremt behagelig og enkelt å jobbe med blåseren, selv over lengre perioder. Blåseren er også svært godt balansert, så du ikke blir sliten i håndledd og armer. Dette forsterkes ytterligere av produktets utmerkede ergonomi. En lett synlig LED-skjerm på enheten viser gjeldende batteriladenivå.

Dette produktet gir deg enda mer: presisjonsdysen, som er inkludert, utvider blåserens rekkevidde, slik at du kan jobbe enda mer presist på områder som er vanskelig å komme til.

Den kraftige, kompakte og praktiske GARDENA-batteriblåseren er derfor ideell for et bredt spekter av ryddejobber.

BatteriLøvblåseren PowerJet 18V P4A leveres uten batteri og lader. Den er kompatibel med alle 18V-batterier fra POWER FOR ALL ALLIANCE, en av de største batterialliansene på tvers av merkevarer av ledende produsenter. Disse batteriene kan brukes til mange enheter rundt huset og i hagen, så du sparer penger og blir mer fleksibel! Foretrekker du å kjøpe produktet med batterisystemet? Ikke noe problem – da er klar til bruk-settet det rette for deg. Lidenskap drevet av GARDENA - Batteri hage utstyr som gir deg frihet til å skape.

Blåsehastighet - 100 km/t

NB! Leveres uten batteri og lader!!!

Varenr.
9705129-01
Enhet
STK
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×